تفاوت آسانسور هیدرولیک و آسانسور کششی

3 بخش اصلی هر آسانسور :

1)بخش تولید کننده ی قدرت آسانسور

2)بخش انتقال قدرت آسانسور

3)سیستم های کنترل

4 تفاوت آسانسور هیدرولیک و آسانسور کششی در سیستم های تولید کننده قدرت آسانسور و بخش انتقال قدرت می باشد.

تفاوت های بخش کنترلی آسانسور بسیار کم و قابل چشم پوشی است.هر دو نوع آسانسور دارای سری ایمنی و … می باشند.

اولین تفاوت آسانسور هیدرولیک و آسانسور کششی:

در آسانسورهای هیدرولیک موتور الکتریکی پره های پمپ را به حرکت می اندازد و فشاری که پمپ ایجاد می کند باعث جابجا شدن روغن می شود در حالی که موتور آسانسور های کششی بطور مستقیم و بدون واسطه کابین آسانسور را جابجا می کند.

دومین تفاوت آسانسور هیدرولیک و آسانسور کششی:

توان موتور آسانسورهای هیدرولیک به نسبت آسانسور های کششی در صورت یکسان بودن ظرفیت کابین بسیار پایین تر است.موتور اکتریکی تمامی آسانسورهای هیدرولیک گیرلس است در حالی که بعضی از آسانسورهای کششی موتور گیربکس دار استفاده می کنند.

تفاوت آسانسور هیدرولیک و آسانسور کششی
آسانسور باربر -24 نفره

 

سومین تفاوت آسانسور هیدرولیک و آسانسور کششی :

سومین تفاوت آسانسور هیدرولیک و آسانسور کششی در مورد سیستم مکانیک آسانسور ها می باشد.

آسانسورهای هیدرولیک از بلند و کوتاه شدن سیلندر تلسکوپی برای جابجا شدن کابین استفاده می کنند در حالیکه آسانسورهای کششی از سیم بکسل فولادی بهره می برند.

چهارمین تفاوت آسانسور هیدرولیک و آسانسور کششی :

آسانسورهای هیدرولیک نیازی به قاب وزنه ندارند (از مهمترین مزایای آسانسورهای هیدرولیک می باشد زیرا در چاه های کوچک باعث میشود ظرفیت کابین تغییر زیادی داشته باشد ) در حالی که آسانسور های کششی بدون قاب وزنه از نظر اقتصادی اصلا مقرون به صرفه نمی باشند.

 

علاوه بر تفاوت های ساختاری آسانسور های هیدرولیک و آسانسورهای کششی تفاوت های کارکرد هم دارند که در ادامه این موارد فقط نام برده می شوند.

مقایسه کارکرد آسانسور هیدرولیک و کششی :

1)سرعت آسانسور های هیدرولیک بسیار کمتر از آسانسورهای کششی می باشد و قابلیت افزایش سرعت ندارند.

2)آسانسور های هیدرولیک را نمی شود برای ساختمان های بلند مرتبه استفاده کرد در حالی که آسانسورهای کششی را میتوان برای هر ارتفاعی نصب و استفاده کرد.

3)آسانسورهای هیدرولیک محدودیت کمتری برای بارهای سنگین دارند به همین جهت بیشتر آسانسورهای خودروبر هیدرولیک هستند در حالیکه آسانسورهای کششی محدودیت توان دارند و باید در طراحی و استفاده این محدودیت را لحاظ کرد.

4)آسانسورهای هیدرولیک حتما مقداری روغن ریزی دارند و چاهک کثیفی را موجب می شوند.این موضوع با گذشت چند سال بیشتر هم می شود . در حالیکه آسانسورهای کششی اینطور نیستند و تمیز و ممیز کار می کنند.

در صورتی که مراحل نصب آسانسور هیدرولیک را میخواهید به مقاله ی مراحل نصب آسانسور هیدرولیک در کرج مراجعه فرمایید.

برای مقایسه آسانسورهای هیدرولیک و بالابر هیدرولیک 6 تفاوت آسانسور هیدرولیک و بالابر هیدرولیک مراجعه فرمایید.

و در پایان یک تفاوت هم برای پایان کار ساختمان ،آسانسورهای هیدرولیک تا این لحظه نیازی به اخذ گواهی استاندارد آسانسور ندارند و به درخواست شرکت نصب کننده آسانسور دارای پروانه طراحی و مونتاژ بازرس با مراجعه به محل درخواست بازرسی تنها حضور و وجود اسانسور هیدرولیک را تایید می نماید.ولی در آینده ی نزدیک با تدوین استاندارد مختص آسانسورهای هیدرولیک امکان بازرسی این آسانسورها هم فراهم خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *